Forum Zbąszyń :: Nasze miasto Strona Główna Zbąszyń :: Nasze miasto
Miasto z tradycjami, położone nad jeziorem Błędno w woj. wielkopolskim, posiadające ogromne walory turystyczne. Zastrzegam, że na forum nie wolno nikogo obrażać!
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Opinie gości
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Zbąszyń :: Nasze miasto Strona Główna -> Sport i wypoczynek
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hembra
user 300
user 300



Dołączył: 21 Sie 2005
Posty: 351
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 19:28, 27 Sie 2007    Temat postu: Opinie gości

Byłem z rodziną na urlopie w Ząszyniu pomiędzy 05 a 15 sierpnia '07. Bardzo fajna i ciekawa miejscowoć turystyczna, będę polecać ją znajomym. Dużo miejsc do zwiedzania, ładna plaża, przydatne boiska do siatkówki, atrakcyjny festyn przy Kościele, "bąbelki" itd itp. Moje uwagi to: brak przebieralni na plaży- takiej zwykłej w kształcie "ślimaka", na końcu ul. Krótkiej znajduje się zapełniony kosz na plastikowe butelki poza którym znajdowała się jeszcze raz taka iloś pustych opakowań niesprzątnięta od tygodni, przy ławeczkach na plaży dużo porozbijanych butelek przez amatorów taniego wina (art. 43' ustawy o wychowaniu w trzeźwości), przy wejściu na plażę również potłuczone butelki (zobligować właściciela dyskoteki do sprzątania po klientach).
Gorąco pozdrawiam, będę za rok.
Arek z Zar Smile)


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kotek trajkotek
user 1500
user 1500



Dołączył: 29 Lis 2006
Posty: 1795
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 17 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zbąszyń

PostWysłany: Wto 10:35, 28 Sie 2007    Temat postu:

dokładnie przebieralnia by się przydała to jest problem, a uważam że plażę pan Mieciu sprzata i dba o nią, amatorzy tanich win...hmmm bez komentarza -tak po prostu jest, ale zadawala to, że i tak się podobałoSmile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kinga
user 400
user 400



Dołączył: 15 Wrz 2005
Posty: 454
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 3 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zbaszyń
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Wto 10:49, 28 Sie 2007    Temat postu:

poza tym na plaży (mimo zakazu) często spotykam psy i ich...hmmm...odchody..zdarzyło się, że nawet na boisku do siatkówki plażowej :/

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilia40
user 500
user 500



Dołączył: 19 Gru 2006
Posty: 573
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/5

PostWysłany: Wto 10:53, 28 Sie 2007    Temat postu:

mnie się to zdarzyło wielokrotnie , psy sa to prawda Crying or Very sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ROCCA
user 1000
user 1000



Dołączył: 01 Maj 2006
Posty: 1259
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: les places differantes

PostWysłany: Wto 11:41, 28 Sie 2007    Temat postu:

Psów nie powinno sie wprowadzać na plaże. A w ogóle w Zbąszyniu trudno powiedzieć zeby był porządek. Jakiś miesiac temu byłam w parku. To co tam zobaczyłam horror. Tego sie nie da opisać, burdel na maxa. Sorry ale z takim bałaganem nie można sie pokazać nikomu na oczy. Sama byłam zaszokowana

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kotek trajkotek
user 1500
user 1500



Dołączył: 29 Lis 2006
Posty: 1795
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 17 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zbąszyń

PostWysłany: Wto 11:47, 28 Sie 2007    Temat postu:

co niektórzy przychodzą i kapia swe pociechy, ach koszmar, no i racją, że sprzątać odchodów po swoich pupilach nie sprzątaja:) a niech tak bosą nogą ktoś wdepnie.....ech brrrr koszmar Crying or Very sad

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ktoś
user 100
user 100



Dołączył: 16 Kwi 2006
Posty: 147
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zbąszyń

PostWysłany: Wto 13:04, 28 Sie 2007    Temat postu:

PARK prawda...syf na maxa!Ostanio chciałam sie pochwalić naszymi kamieniami w parku...i bylo mi wstyd....czy tam nikt nie sprzata??? Tylko na "sprzatanie swiata" mozna liczyc???

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: Wto 13:07, 28 Sie 2007    Temat postu:

Ktoś napisał:
PARK prawda...syf na maxa!Ostanio chciałam sie pochwalić naszymi kamieniami w parku...i bylo mi wstyd....czy tam nikt nie sprzata??? Tylko na "sprzatanie swiata" mozna liczyc???


dokładnie, syf i smród, taki ładny park mamy a tu nic sie nie robi
brak słów
Powrót do góry
ROCCA
user 1000
user 1000



Dołączył: 01 Maj 2006
Posty: 1259
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: les places differantes

PostWysłany: Wto 17:01, 28 Sie 2007    Temat postu:

zdaje sie że Urząd Miasta jest władny w tym temacie. Tak przynajmniej wnioskuje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kotek trajkotek
user 1500
user 1500



Dołączył: 29 Lis 2006
Posty: 1795
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 17 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zbąszyń

PostWysłany: Sob 22:19, 08 Wrz 2007    Temat postu:

mnie najbardziej w naszym mieście wkurza tendencja przypinania pinezkami bądź pistoletem ogłoszeń do drzew
pytam się do jasnej....po co sa słupy na ogłoszenia????nic się nie da z tym zrobić? Evil or Very Mad


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość







PostWysłany: Pon 12:38, 10 Wrz 2007    Temat postu:

psy są wszędzie a właściciele niestyty o to nie dbają, wystarczy się przejść po osiedlowych blokach w Poznaniu, co krok to niestety gó...obleeleee
i to miasto wojewódzkie Evil or Very Mad
Powrót do góry
hembra
user 300
user 300



Dołączył: 21 Sie 2005
Posty: 351
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 15:31, 15 Kwi 2009    Temat postu: Opinia z wizyty

Hallo,

mittlerweile, mit zwei Jahren Verspätung, hab ich es endlich mal nach Zbaszyn geschafft Smile Im Anhang zu dieser eMail finden sie ein Foto mit Blick über den Bledno See für Ihre Webseite. Es ist eine wirklich schöne Gegend dort. Mittlerweile kann ich verstehen warum mein Grossvater zeit seines Lebens davon geschwärmt hat.
Was mich allerdings noch interessieren würde: Ist es in Polen nicht gerne gesehen wenn man Orte und Häuser fotografiert? Oder ist es einfach nur ungewöhnlich? Die Blicke die ich da teilweise geerntet habe haben mich veranlasst stellenweise schleunigst wieder in mein Auto zu steigen und Land zu gewinnen obwohl es noch so viele Motive gegeben hätte Sad

Mit freundlichen Grüssen aus München
(Nazwisko do informacji administratora)



Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
mała
user 60
user 60



Dołączył: 02 Sie 2006
Posty: 60
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 9:06, 29 Kwi 2009    Temat postu:

Wszystko fajnie, tylko że ja nie znam niemieckiego Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kotek trajkotek
user 1500
user 1500



Dołączył: 29 Lis 2006
Posty: 1795
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 17 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zbąszyń

PostWysłany: Pon 13:14, 18 Maj 2009    Temat postu:

mała napisał:
Wszystko fajnie, tylko że ja nie znam niemieckiego Smile

a tłumaczenia brak, hehe Wink


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
hembra
user 300
user 300



Dołączył: 21 Sie 2005
Posty: 351
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 23:15, 23 Maj 2009    Temat postu: Tłumaczenie na życzenie

Witam,
tymczasem, po dwóch latach spóźnienia, udało mi się wreszcze dotrzeć do Zbąszynia. W załaczniku znajdziesz zdjęcie na stronę z widokiem na Błędno. To są rzeczywiście piękne okolice. Po czasie mogę zrozumieć dlaczego moj dziadek tak zachwycał się przez całe życie.
Co by mnie jednak interesowało: Nie widzi się chętnie w Polsce gdy się fotografuje miejscowości i domy? Albo jest to niepowszechne? Spojrzenia, jakie zbieralem, skłonily mnie w niektórych miejscach do szybkiego wsiadania do samochodu i ucieczki, chociaż było jeszcze tyle ciekawych motywów do fotografowania.

Z przyjaznymi pozdrowieniami z Monachium


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez hembra dnia Sob 23:16, 23 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Zbąszyń :: Nasze miasto Strona Główna -> Sport i wypoczynek Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin